Bababarát munkahely

2012 júliusában született meg első közös gyermekünk, a cégünk. A gazdasági válság kellős közepén jártunk, mégis hittünk abban, hogy amiben jók vagyunk, arra szükség van a hazai piacon. Néha könnyen jöttek a sikerek, néha nagyon keményen meg kellett küzdeni értük. A férfiak uralta, igen feszített tempójú versenyszférában nőként igen nehéz érvényesülni, főleg úgy, hogy tudtuk, a biológiai óránk hamarosan ketyegni kezd és babáért kiált. Vállakozásunk kezdeti időszakában ezért arra törekedtünk, hogy stabil hátteret és fix ügyfélkört építsünk ki, amely azután is velünk marad, amikor a gyermekeink megszületnek. Erőfeszítéseink most igazolták vissza magukat, miután megszülettek a gyermekeink.

A Win-Win Position Kft. 2015 óta bababarát munkahely!

Mi, a Win-Win Position Kft-nél büszkék vagyunk arra, hogy bababarát munkahelyként működünk. Úgy gondoljuk, hogy mindannyian felelősek vagyunk az utánunk következő generációért, szellemi, testi és lelki fejlődésükért. Ezért cégünk különös energiát és figyelmet szentel dolgozói családi életének és munkájának összehangolására.

Jelenleg két kislánnyal osztozunk az irodánkon. Nálunk a kényelmes bőr ülőgarnitúra mellett játékházikó, járóka és temérdek színes ceruza, zsírkréta is fogadja az ügyfeleket.

Mi, a Win-Win Position Kft. alapítói olyan munkahelyet teremtettünk magunknak és munkatársainknak, amelyben nem kell választani az anyaság és karrier között. Olyan légkört alakítottunk ki, amelyben a gyerekek ugyanolyan kellemesen érzik magunkat, mint otthoni környeztükben, miközben az édesanyák egyszerre képesek anyának, nőnek, és értékteremtő munkát végző munkatársnak lenni. Saját babaszoba fogadja a kicsiket, akikre nem dadus, nevelőnő vagy bébiszitter vigyáz, hanem köztünk és velünk játszanak és fedezik fel a világot.

A Win-Win Position Kft. tehát büszkén vállalja, hogy bababrát munkahely, és arra biztatja a vállalkozó szellemű leendő és kisgyermekes édesanyákat, hogy igenis legyenek álmaik, vágyaik amiket megvalósíthatnak akár gyermeknevelés mellett is, hiszen egy kiegyensúlyozott, magabiztos és sikeres nő a család alappillére.

Baráti üdvözlettel:
A marketing anyukák :)